CONTACTEER ONS 24/7

DIENSTEN

MP AIRPORT SERVICES

Vervoer naar luchthaven, treinstations, parkings, ...

 

Zonder zorgen naar de luchthaven, treinstation, parking, … ? Luchthavenvervoer taxi Patrick biedt u de gemakkelijkste en meest luxueuze luchthavenpendeldienst van Limburg. Wij staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 klaar om u op te pikken bij u thuis, op kantoor of op hotel.U mag steeds zeker zijn van een stipte en persoonlijke service, en u bent vrij van stress om tijdig op uw bestemming aan te komen. Bij uw aankomst staan wij u graag op te wachten om u weer naar u thuis te brengen.

 

CONTACTEER ONS PRIJSLIJST

Vervoer van hotelgasten naar meetings

 

Luchthavenvervoer taxi Patrick biedt u het hoogste comfort en een tijdige aankomst op uw bestemming of afspraak. U of uw klanten worden steeds privé vervoerd, zonder andere klanten. U hoeft dus nooit het voertuig te delen met onbekenden.U mag steeds zeker zijn van een stipte en persoonlijke service, en u bent vrij van stress om tijdig op uw bestemming aan te komen. Bij uw aankomst staan wij u graag op te wachten om u weer naar u thuis te brengen.

CONTACTEER ONS PRIJSLIJST

Verhuur voertuig (met bestuurder)

 

Moet u naar meerdere afspraken in de regio As (Limburg)? Huur één van onze voertuigen met eigen privéchauffeur bij Luchthavenvervoer taxi Patrick! Wij zorgen ervoor dat u uw tijd benut in de auto om verder te werken.U mag steeds zeker zijn van een stipte en persoonlijke service, en u bent vrij van stress om tijdig op uw bestemming aan te komen. Bij uw aankomst staan wij u graag op te wachten om u weer naar u thuis te brengen.

CONTACTEER ONS PRIJSLIJST